TRENURI LEGO CITY - JOCURI CU TRENURI

JocuriZZ.Ro

TRENURI JOCURI

Informatii Joc
Publicitate/Ads
Descriere Joc: Trenurile Lego City sunt cele mai tari trenuri construite din piese lego in care trebuie sa conduceti trenuri de marfa lego, de pasageri, cu vagoane lego precum si locomotive de marfa lego, impreuna cu mecanicii de locomotive. Indepliniti-va cu bine fiecare misiune si adunati cat mai multe puncte bonus cu care sa intrati in topul celor mai buni conductori de trenuri de pe site-ul nostru www.jocuritrenuri.ro. Sa nu credeti ca acest joc este usor, dificultatea va creste pe masura ce o sa avansati in nivelele superioare unde indemanarea va conta foarte mult. Da-ne un like daca ti-a placut acest joc cu trenuri lego city.
Jocul Trenuri Lego City a fost jucat pana acum de un numar de 13924 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 31 ori, iar media rezultata este de 4.64516 stele.
Jocul Trenuri Lego City a fost adaugat in data de 06.01.2014 08:24 in categoria de TRENURI JOCURI si este un joc cu trenuri.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati acest joc cu trenuri lego city.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu trenuri 2014, jocuri cu trenuri cu marfa, jocuri cu trenuri cu vagoane, jocuri cu trenuri cu vagoane, jocuri cu trenuri de armata, jocuri cu trenuri de marfa, jocuri cu trenuri gratis, jocuri cu trenuri gratuite, jocuri cu trenuri lego, jocuri cu trenuri mici, jocuri cu trenuri noi, jocuri cu trenuri pc, jocuri cu trenuri pentru copii, jocuri cu trenuri vechi, jocuri lego cu trenuri
Iti place jocul? Voteaza:

Trenuri Lego City


Jocuri Asemanatoare Trenuri Lego City

Trenul cu Marfa

Trenul cu Marfa

Trenul marfar expre...

Trenul marfar expres

Trenul electric

Trenul electric

Trenul cu copii

Trenul cu copii

Parcari trenuri

Parcari trenuri

Spalatoria de Trenu...

Spalatoria de Trenuri

Diego cu Trenul

Diego cu Trenul

Trenuri cu carbuni...

Trenuri cu carbuni

Trenul marfar expre...

Trenul marfar expres 4

Coloreaza Trenurile...

Coloreaza Trenurile

Trenul in Cursa

Trenul in Cursa

Trenuri si Semafoar...

Trenuri si Semafoare

Thomas si Prietenii...

Thomas si Prietenii Expresii Faciale

Thomas in Cursa cu ...

Thomas in Cursa cu Locomotive

Locomotiva cu Carbu...

Locomotiva cu Carbuni

Trenul lego

Trenul lego

Mai multe despre jocul Trenuri Lego City
Jocul Trenuri Lego City face parte din categoria de TRENURI JOCURI si a fost jucat ultima oara in data de 20.12.2014 21:35.
Jocul Trenuri Lego City a fost adaugat in data de 06.01.2014 08:24 de catre echipa jocuritrenuri.ro si de atunci a fost jucat de 13924 ori.
Jocuri de jocuri
Jocuri cu Pisici Jocuri cu Excavatoare
Categorii Jocuri
Va place de noi?